1 d’abr. 2007

La Festa de l'Agulla


És senzillament encoratjador. El passat 4 de març ens vàrem trobar per celebrar els deu anys d’aquesta revista que teniu a les mans. Una publicació modesta, casolana i, com hem pogut comprovar pels vostres comentaris, molt propera.
Va ser una sensació molt agradable compartir aquesta estona amb vosaltres. Sentir que formem part plegats d’un grup d’opinió que té el seu espai en una societat en canvi que cerca els seus models.
Vàrem ser una cinquantena de persones, és curiós, tants com números que s’han publicat de la revista: alguns coneguts, altres nous, més grans, més joves, però tots amb ganes de compartir una estona de reflexió i de festa. Des del primer moment es palpava la bona sintonia. El concert de música de La Bicicleta va obrir la celebració (som així de trencadors), la xerrada del Quim Cervera que a dins trobareu resumida ens va oferir una visió en perspectiva dels models i els poders que han influït i que marquen una societat com la nostra. Però per sobre de tot, i potser el més important per nosaltres, és que ens vàrem regalar un espai presencial on posar rostre a les persones que fem i que llegim aquesta revista. És un regal mutu, que fa lligam i que anima a tirar endavant. I és per això que us volem donar les gràcies per la vostra fidelitat.
Entre tots hem aconseguit posar fil a l’Agulla, vetllar per a que, número darrere número, continuï tenint punxa i així assegurar-nos que estem ben desperts a la realitat que ens envolta.