Ingredients per a 4 persones: 450 gr. de castanyes; 1 ceba; fonoll fresc; 50 gr. de mantega; 50 gr. de formatge fresc; 1 litre de brou de pollastre; nata líquida; pebre i sal. Per decorar: xampinyons, dauets de pernil salat...
Preparació: Traiem la primera pell de les castanyes i les posem al foc amb aigua freda. Passats uns 20 minuts les traiem de l’aigua i els traiem la segona pell. Les tallem en trossets molt petits. També tallarem la ceba i el fonoll molt fins. Posem la mantega en una cassola; quan s’hagi fos, sofregirem les castanyes i la ceba durant uns 10 minuts, després hi afegim el fonoll i ho daurem tot uns minuts més. Posem a escalfar el brou de pollastre i quan estigui ben calent hi tirem el formatge fresc i li donem unes quantes voltes fins que es desfaci. Aboquem el brou dins la cassola on tenim el sofregit de castanyes. Rectifiquem de sal i pebre al nostre gust i deixem coure durant una mitja hora més. Uns minuts abans de servir-la hi afegim un mica de nata líquida.
Podem posar dins la sopa uns “tropezones”, sofregint uns xampinyons i uns dauets de pernil salat.
Tere Jorge
Preparació: Traiem la primera pell de les castanyes i les posem al foc amb aigua freda. Passats uns 20 minuts les traiem de l’aigua i els traiem la segona pell. Les tallem en trossets molt petits. També tallarem la ceba i el fonoll molt fins. Posem la mantega en una cassola; quan s’hagi fos, sofregirem les castanyes i la ceba durant uns 10 minuts, després hi afegim el fonoll i ho daurem tot uns minuts més. Posem a escalfar el brou de pollastre i quan estigui ben calent hi tirem el formatge fresc i li donem unes quantes voltes fins que es desfaci. Aboquem el brou dins la cassola on tenim el sofregit de castanyes. Rectifiquem de sal i pebre al nostre gust i deixem coure durant una mitja hora més. Uns minuts abans de servir-la hi afegim un mica de nata líquida.
Podem posar dins la sopa uns “tropezones”, sofregint uns xampinyons i uns dauets de pernil salat.
Tere Jorge
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada