3 de des. 2007

Atenció: la JOC ens convida!


La Joventut Obrera Cristiana (JOC) Zona Sud celebra 30 anys!!!

Han estat 30 anys que molts heu compartit amb nosaltres, participat en els equips de revisió de vida, de iniciació, participant als barris en les festes majors, en les mobilitzacions socials, implicats en el barri,... 30 anys organitzant-nos amb altres joves, descobrint el sentit de l'organització col·lectiva, de la classe obrera i de la presència de Jesús en el nostre dia a dia. En definitiva, descobrint que "un jove treballador val més que tot l'or del món".

Per això volem celebrar-ho en companyia de les persones que ens estimem i ens estimen (amics, familiars, exjocistes, església, institucions, veïns...). En definitiva, aquells que ens heu vist créixer al llarg d'aquests 30 anys.

I com ho farem? Com sempre: Farem una festa al carrer, participativa i oberta al barri i a cadascun de vosaltres. Alguns ja ens coneixeu però us agradarà retrobar-vos amb nosaltres perquè us expliquem que hem fet durant aquests darrers anys, altres tindreu diferents oportunitats per coneix-se'ns i finalment, altres compartireu amb nosaltres una agradable estona contents que el barri segueixi tenint una joventut activa i compromesa. Tots esteu convidats.

El diumenge 23 de desembre és el dia escollit per celebrar aquest meravellós 30è ANIVERSARI.

Moltes gràcies i fins el 23 de desembre a la plaça de la Sènia al barri de Collblanc!!!
Per a més informació podeu adreçar-vos a joczonasud@yahoo.es.