28 de des. 2007

Injustícies mediàtiques

Han cremat fotos del Rei. Ho han fet davant les càmeres. El periodista és obligat a entregar les fotos. Els joves són jutjats.
Un dibuixant fa una portada a El Jueves del Príncep i la seva dona en una actitud sexual. Consideren que és greu i ofensiva. Es segresta la revista i el dibuixant és condemnat.
Però una dona és portada enganyada a un programa de televisió-escombraries (de grandíssima audiència, siguem realistes). Es troba el seu marit maltractador en el plató. Ella el rebutja i ell la mata dies després. Ara tothom es posa les mans al cap, però els mètodes d’El diario de Patricia i de merdes televisives similars ja eren ben coneguts. Els responsables del programa seran condemnats a res? Segurament, no, i el programa segueix en antena. I és que els més febles són vulnerables i anònims, i, és clar, no són de sang reial.
Maria-Josep Hernàndez

1 comentari:

Silveri Garrell ha dit...

El que trobo estrany Maria Josep, es que no donis la culpa a l'Esglesia Jerarquica com es el teu costum. Però t'asseguro que els vostres amics, els amics del cristianisme "progre", i que son aquests amics vostres els socialistes, son els principals culpables de les irregularitats que descrius.